Korisničko ime      Lozinka

Nemaš nalog? Registruj se

Profil

Opšte informacije

Naziv

Gento- s.z.r.

Delatnost

Samostalno staklorezacko brusacka i uramljivacka radnja

Osnovano

Osnovali su Mira i Dusan Djurdjevic 1991.god.

 

GENTO uramljivačku radnju osnovali su Mira i Dušan Đurđević 1991. godine. Od tada do danas ova samostalna staklorezačka, brusačka i uramljivačka radnja posluje u kontinuitetu.

Veliki asortiman lajsni (blizu 1000 tipova), paspartui kartonski, platneni i plišani (preko 200 nijansi), moderna presa za kaširanje (90x120cm) i stručno osoblje koje je uvek spremno da pomogne pri dizajniranju opreme za slike su garancija za kvalitetan rad. Najsavremenije mašine za izradu ramova i kompjuterizovana mašina za sečenje paspartua omogućava visoki kvalitet usluga.

Pored svakodnevnog pružanja usluga građanstvu, GENTO vrlo rado sarađuje sa slikarima. Sa posebnim pogodnostima se opremaju njihove samostalne izložbe. GENTO ostvaruje vrlo uspešnu saradnju sa velikim brojem umetnika a naročito sa: Zaretom Đorđevićem, Milunom Mitrovićem. Draganom Stojkovim, M. Macanovićem, Božidarom Džmerkovićem, Stankom Zečevićem, Vladom Popinom, Brankom Rakovićem, Željkom Đurovićem, Sergejem Aparinom, Dunjom Popinom, Jelkom Dumović-Nešković, Brankom Gostović, D. Limićem, Anđelom Ristić, Peđom Todorovićem, Stojom Džebrić, Brankom Strugarom, Ivom Eterevićem, Acom Antićem i mnogim drugim. Izložbe opremljene u GENTU održavale su se u galerijama u Beogradu, Novom Sadu, Užicu, Podgorici, Rimu, Parizu, Londonu, Lucernu i td.

Nabrojati sve izložbe i navesti sva imena umetnika sa kojima GENTO sarađuje od osnivanja je nemoguće, jer se njihov broj svakodnevno povećava.

 

GENTO MM doo preduzeće osnovali su Dušan i Branislav Đurđević 2008. godine i od tada se bavi prometom na veliko lajsni i paspartua. Za sada se vrši promet isključivo italijanskih lajsni, a u perspektivi je i promet španskih lajsni. Stalnim kupcima, kao i na veće količine, odobravamo rabat.
U ponudi imamo i gotove ramove sa odgovarajućim blind ramovima i platnom u dimenzijama: 20x30; 25x35; 30x40; 35x45; 35x50 i 40x50, po povoljnim cenama.

Više od 1000 profila, italijanskih i španskih lajsni, raličitih boja i širina. Najsavremenije mašine za izradu ramova i stručno osoblje koje je uvek spremno da pomogne pri dizajniranju opreme za slike su garancija

 

Veliki asortiman plišanih, platnenih i kartonskih paspartua u preko dve stotine nijansi.
Posedujemo jednu od najsavremenijih kompjuterizovanih mašina za sečenje paspartua, što omogućava isecanje preko 100 oblika otvora paspartua.

 

 

Vršimo isporuku kristalnih ogledala sečenih po datim merama. Vršimo montažu obrađenih ogledala na objektima (stanovi, hoteli...). Vršimo prodaju ogledala uramljenih u lajsne, koja mogu biti rađena po zahtevu kupca (oblik i dimenzija) i po našem dizajnu.

 

Vršimo kompletne staklorezačke usluge što podrazumeva zastakljivanje nove (stare - reparacije) stolarije i bravarije, staklom debljine 3mm, 4mm, termo-izolacionim staklom 2x4mm (ili 2x5, 2x6mm), livenim staklom (ornament, delta, ćinćila). Izradu svih vrsta krila za vitrine (najčešće staklo 5 i 6mm), kao i sve vrste sigurnosnog stakla.

 

 

 

  GENTO

  ulica : Bezaniska 9 - Zemun

tel:    (011)   21-90-589

tel:  ( 011 )   373-91-39

mail: gento@nadlanu.com

www.gentozemun.com

 

 

 

  GENTO MM

 

 ulica : Vinogradska 13 - Novi beograd

tel/fax:   (011)  226-02-78

mail: gento@nadlanu.com

www.gentozemun.com