Korisničko ime      Lozinka

Nemaš nalog? Registruj se

Marketing
 • Registracija - Pravila

  VAŽNO OBAVEŠTENJE - OBAVEZNO PROČITATI

  Svaki korisnik ako želi da postavi podatke i slike o sebi mora da se registruje da bi koristio usluge portala. Samim upisivanjem podataka  (ime, prezime, adresa, e-mail, homepage...) korisnik se složio da će se pridržavati pravila korišćenja sajta i važećih zakona Rep. Srbije o kulturi. Postavljanjem neprikladnog materijala , sami preuzimaju odgovornost, kako krivičnu tako i materijalnu. Artinfo.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje i svako neovlašćeno korišćenje i zloupotreba smatraće se kršenjem autorskih prava. Artinfo.rs se obavezuje da ce poštovati sva autorska prava objavljenog sadržaja korisnika. Korisnici ne smeju zloupotrebljavati i distribuirati sadržaje koji se nalaze na portalu Artinfo.rs.  Sve informacije predstavljene na ovom sajtu su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, organizacija i fizičkih lica kao javno dostupne. S obzirom da od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja može doći do zastarevanja, portal artinfo.rs ne odgovara za tačnost objavljenih informacija. Portal zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili obaveštenjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima. Portal sadržaje objavljuje u dobroj nameri.  Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljeni su osobama bilo kog uzrasta.

 • - Atelier plus nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka sa portala.
  - Atelier plus nije odgovoran za nemogućnost korišćenja portala prouzrokovanim nepravilnim funkcionisanjem, prekidom rada servisa usled tehničkih ili drugih problema funkcionosanja interneta (više sile itd...).
  - Atelier plus nije odgovoran za tačnost datih podataka od strane korisnika.
  - Atelier plus nije odgovoran za bilo kakvu vrstu trgovine između korisnika i trećeg lica.

  Korisnici portala mogu se reklamirati uz određenu naknadu. Atelier plus će sve poslovne  odnose regulisati Ugovorom.

  Ako imate bilo kakva pitanja u vezi uslova i pravila korišćenja portala kontaktirajte nas na email kontakt@artinfo.rs
 • Besplatna registracija - BESPLATNO

  Registracija korisnika Portala je besplatna

  (u to spada unos svih podataka o njima).
 • New face of art - BESPLATNO

  Učenici i studenti mogu na jednoj ili više strana da predstave svoja umetnička dela i ta usluga je

  besplatna.

  Oni su smešteni u polju

  "new face of art"

  .
 • Prezentacija profila - BESPLATNO

  Ako umetnici

  žele da prikažu nešto više o sebi,

  (da imaju svoju prezentaciju), na vrlo lak način mogu sami da postave podatke o sebi.U određena polja unose tekst, a u polju galerija svoje radove. Ova kategorija je

  besplatna.

 • Firme i radnje - BESPLATNO

  Firme i radnje

  mogu samostalno da kreiraju  svoju ponudu i to unose u predviđena polja. U polju galerija mogu uneti slike o svojim proizvodima, firmi, radnji itd... Pri registraciji se dobija uputstvo za postavljanje svih podataka. Ova kategorija je

  besplatna

  .
 • Usluge

  Umetnici, prezentovaćemo vašu izložbu.

  Na prednjoj strani portala u polju (baneru) predviđenom za oglašavanje postavićemo vašu sliku sa datumom i mestom vaše izložbe. Korisnici klikom na vas Baner otvoriće stranice gde će  moći da pogledaju slike vaše izložbe kao i da pročitaju vašu biografiju, kritike i ostalo... Za sve vreme trajanja izložbe korisnici će moći da vide vašu izložbu. Ova kategorija se naplaćuje u zavisnosti od veličine polja (banera).